de STEM blijft altijd klinken

'Stemmen' die het waard zijn gehoord, gezien, beleefd en ondergaan te worden. Waar het gaat om het proces onderweg, het zijn, het gaan, het komen, ontmoetingen, verte. Zij is nooit af zoals ook de STEM altijd blijft klinken.

Lokale Dichtersblokje bij Stage Place in Piste 28 juli

--->terug naar StPliP_programma


Tijdens Stage Place in Piste op vrijdag 28 juli presenteert dit podium in BLOK I een blokje Lokale Dichters. Met Ard, Louis van Londen [Groene Fee], Lea Theunissen [Gouden Bal & ex-directrice van de Leapedia site], Lian Boeren [sowieso altijd interessant. Alias Lilian Burden] en meer wat zich in de tussentijd nog aandient.

bij ZOMER VAN ZANETTI STADSGALERIJ BREDA. OM 16.U.

Maurits Verhoef.

Maurits Verhoef Stadsdichter van Breda in 2023!
Louis van Londen.

Louis van Londen [Groene Fee]


Louis van Londen schrijft voornamelijk anekdotische gedichten over o.a. de liefde, de dood, angst en eenzaamheid, maar zijn poëzie bevat hier en daar ook humor die bevrijdend werkt. 

Daarnaast organiseert hij sinds oktober 2017 in Breda een literair café met de veelzeggende naam  De Groene Fee. Hij is bovendien een verwoed verzamelaar van boeken en platen. In maart 2020 verscheen zijn debuutbundel Ik vind je uit op papier.


Lea Theunissen.

Lea Theunissen directrice van Leapedia.nl, site in ruste

Lea Theunissen. Op foto bij 1m2 op Santspuy bij Etten-Leur, keramiek festival

Lian Boeren alias Lilian Burden.

Lian Boeren - een aantal jaren terug, jaren '80?

Lian Boeren heeft een eigen simpele stijl in schilderen en schrijven. 
Haar teksten en ideeën komen spontaan in haar op. Waar vandaan is ook voor haar een raadsel. Dat kan zijn midden in de nacht of in de ochtend vroeg. In haar gedichten en beeldende kunst kan zij zijn wie zij wil en reizen waarheen zij wil.

Ruim 27 jaar werkte Boeren met Frank Marshall in de Fantatsic Mystery show The Blue Sound. Hij reist nog altijd met haar mee.

Zij draagt haar gedichten voor als Lian Boeren. 
Als Lilian Burden voert zij performances uit en is zij onderdeel van de Dondervogels.
Ard

Voor dat hij een beroerte kreeg was Ard allround electro-monteur. Daarna werd hij naaimachinemonteur en ging hij zich richten op het maken van poëzie, kunst en muziek. 

Ard Verhoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten