de STEM blijft altijd klinken

'Stemmen' die het waard zijn gehoord, gezien, beleefd en ondergaan te worden. Waar het gaat om het proces onderweg, het zijn, het gaan, het komen, ontmoetingen, verte. Zij is nooit af zoals ook de STEM altijd blijft klinken.

augustus 12, 2020

Low Art Performance, Mystery Guest, Megafoon woordexperiment & Creatieve stuiptrekkingen

D O N D E R D A G 20 augustus 2020. 

kort voorprogramma met 1m2 podium bij het Filmproject IDFX/Belcrum Beach on Belcrum Beach, Locatie: Veilingkade 12A, Breda. Met als rode draad geluids-kunstanaar Ad Marijnissen, die elke donderdag bij dit voorprogramma een item uitvoert. Dit keer vormt hij DUO MYSTERY GUEST! Geluidsspektakel?  

tussen 21:00 en 21:30 u voorafgaand aan de film Geen Mens en geen machine maar wat dan wel?  AI implantaat neemt wraak (2018, Australië, Sciencefiction / Thriller, 100 minuten) geregisseerd door Leigh Whannell met Logan Marshall-Green, Betty Gabriel en Harrison Gilbertson.

Over de artiesten: 

BART BOUDEWIJN VAN HAREN

Bart Boudewijn van Haren, performer

 low-art-performer: student AKV St. Joost, jong en man. Willend kunstenaar op zoek naar het rechte pad van God


JESSE VOS.


Aan de ideeën en anderszins creatieve stuiptrekkingen van de 23-jarige Bredanaar is geen touw vast te knopen. Zo had Jesse een zeer lokaal carnavalshitje over heavy metal, sprak hij op internationale congressen over zijn leven met psychiatrische hulp, schopte hij het tot internetgekkie en sinds twee jaar is hij bezig met het schrijven en voordragen van gedichten. Gewapend met een klein rood boekje vertelt hij op tragikomische wijze over (een gebrek aan) seks, therapie, comfortfood en alle andere dingen die hem bezig houden. Soms ietwat flauw, maar altijd eerlijk en open.

MARIJKE HOOGHWINKEL


Live Geluid door Marijke Hooghwinkel met megafoon woordexperiment. Zij verzamelt woorden die in een performance vorm krijgen, tot gedichten worden, oneindig samenspel, onderlinge klanken, ketsend, botsend, ordenend. De gehandschoende hand, het snijden in verten, ontstijgen van punten; 

DUO MYSTERY GUEST
Ad Marijnissen met vervolg op zijn Live Geluidscollage. GELUIDSSPEKTAKEL!? Wie weet met Mystery Guest. Houd je nu al vast maar vast. 

Foto's: registratie van donderdag 6 augustus. De introductie en het uitrollen van 1m2 Podium. En het fantastisch nieuwe opblaasscherm van IDFX. Foto's Marijke Hooghwinkel. De foto van Hoogwinkel met megafoon door Lidewij Snelders.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten