de STEM blijft altijd klinken

'Stemmen' die het waard zijn gehoord, gezien, beleefd en ondergaan te worden. Waar het gaat om het proces onderweg, het zijn, het gaan, het komen, ontmoetingen, verte. Zij is nooit af zoals ook de STEM altijd blijft klinken.

september 12, 2021

Savannah Bredow bij afsluiting IDFX/BUTFF expositie ism 1m2 Podium

AFSLUITING IDFX/BUTFF EXPOSITIE 
ART-PERFORMANCE DOOR SAVANNAH BREDOW.

 
 

  

 
Op zondag 19 september 2021 vindt de afsluiting plaats van de bijzondere IDFX/BUTFF expositie met kinetische beelden, Rob Grip en schilderijen, Wieger Douma. Met een performance-uitvoering vanaf 16:00 u ongeveer, door Savannah Bredow die eerder ook al, in een samenwerkingsperformance met Benjamin Schoones en Mike Anna, bij BUTFF2021 een performance uitvoerde. 

foto is van Savannah Bredow - Myth

Savannah Bredwo is Multi-media maker en shape-shifter: Film, fotografie, audio visueel, Protheses, make-up, installatie en performance. Zij studeert komend schooljaar af aan Art & Research , AKV  St.Joost in Breda.

[Tekst van Savannah Bredow] over haar performance: 

Vreedzaam tegen de stroming in van de snelste zwemmers. Daar ontmoet men het afgietsel dat gevormd is naar het evenbeeld. Transformerend in een cyclus die wordt doorbroken door lichamelijke aanpassingen van de buitenwereld. Verbonden met het schild dat huid, spieren, botten, organen, bloedvatenstelsel en zenuwstelsel bloot legt.

Locatie: Veilingkade 8 in Breda. Inloop vanaf 14:00 u om de expositie nog te bekijken. Afsluitprogramma om 16:00 u. --- Zie ook: hier. - 
Dit project vindt plaasts in een samenwerking met 1m2 Podium en IDFX.

 1m2 Podium, mede mogelijk door de Gemeente Breda. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten