de STEM blijft altijd klinken

'Stemmen' die het waard zijn gehoord, gezien, beleefd en ondergaan te worden. Waar het gaat om het proces onderweg, het zijn, het gaan, het komen, ontmoetingen, verte. Zij is nooit af zoals ook de STEM altijd blijft klinken.

oktober 21, 2015

Introductie nieuwe website voor 1m2 Podium


Dit is de nieuwe website voor 1m2 Podium.
Het verse logo is ontworpen door Marc Heijmans geïnspireerd op het tijdelijke plakbandpodium van Theo Huijgens bij Werklicht.


Facebook

1m2 Podium is een podium voor buitensporige experimentele literatuur, poezie, noise, kunt & performance gerelateerde projecten bij voorkeur in samenwerking met derden of gerealiseerd vanuit een idee, locatie of revolutionaire anarchistisch ruimere opvatting.

Het is bedoeld voor Schrijvers, dichters, kunstenaars, (Art)performers, muzikanten, noise-performers e.m. in de meest ruime experimentele zin. 1m2 Podium wil vooral ook grens overschrijdende projecten een plek bieden. Samenwerkingen met IDFX, BUTFF, Spiegelhol en diverse indivuiduele dichters en kunstenaars w.o. tot nu toe: Gert-Jan van den Bemd, Kasper Peters en Martin Beversluis.
 

Ontstaan vanuit de idee dat elke plek 'podium' is. De symbolische afbakening. De letterlijk op te pakken en mee te nemen kist waar je op gaat staan om de aandacht te trekken. De sprekershoek. 
Het compacte 1m2 30 cm hoge podium verplaatsbaar . Je bent flexiebel gemakkelijk verplaatsbaar elke situatie trotserend..............

1m2 Podium is van Marijke Hooghwinkel & Adriaan Muller
Geen opmerkingen:

Een reactie posten